skip to Main Content

Workshops, lezingen en masterclasses

Het Centrum voor Hechting en Trauma biedt verschillende workshops, lezingen en masterclasses aan. Zowel in-company als open inschrijving. Hieronder vind je het aanbod.

Masterclass Hechting & Trauma; taal van het lichaam

Voor professionals die willen werken met heling en herstel van ontwikkelings- en hechtingstrauma’s, kennis van het brein, taal van het lichaam, emoties en regulatie van het zenuwstelsel. Een verdieping geven aan jouw hulpverlening?

Een dag kennismaken met de materie uit lichaamswerk, hechtingsgerichte gezinstherapie, neurobiologie, somatic experiencing®, traumawerk (NARM®).
Ter oriëntatie op de 8-daagse training of om een dag geïnspireerd te worden.

Om een idee te krijgen van de inhoud zie 8-daagse training

“the impact of the intervention is dependent on the inner state of the intervenior.”

Voor (jeugd)hulpverleners, therapeuten, behandelaren, poh-GGZ, (GZ)psychologen, (ortho)pedagogen en ieder ander die beroepsmatig ontwikkelingsgericht of therapeutisch met kinderen en volwassenen werkt.

Je werkt met mensen en hebt daarmee per definitie te maken met Hechting en Trauma. Wil je leren hoe het is om de taal van het lichaam, het (reguleren van) het zenuwstelsel en correctieve hechtingservaringen te integreren in jouw werk? Wil je ervaren welk verschil dat kan maken in de ontwikkeling en het (trauma)herstel van mensen?

Zie agenda voor de planning van de masterclasses.

Back To Top