skip to Main Content

Na- en bijscholing voor mijn organisatie

Het Centrum voor Hechting en Trauma verzorgt diverse teamtrainingen op maat die gericht zijn op het vergroten van de persoonlijke en professionele kennis voor hulpverlening en onderwijs.

Interactieve trainingen op maat

Binnen elke organisatie waar gewerkt wordt met mensen komen de thema’s hechting en trauma in bepaalde mate aan bod. Elk team vindt daar met haar eigen expertise haar weg in.

Toch kan er op enig moment de behoefte ontstaan aan meer verdieping of het opdoen van nieuwe inspiratie. Zeker omdat deze thema’s zich de laatste decennia in hoog tempo hebben ontwikkeld.

  • Is er zicht op gezonde en  problematische gehechtheid?
  • Wordt er traumasensitief gewerkt? En wat houdt dat eigenlijk in volgens de laatste ontwikkelingen?
  • Zijn jullie bereid te kijken naar welke invloed jullie als hulpverlener met je eigen achtergrond kunt hebben in de relatie met de cliënt/scholier waarmee je te maken hebt?

Centrum voor Hechting en Trauma staat garant voor interactieve trainingen die naast groei en ontwikkeling van de professional ook veel aandacht besteden aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Het programma zal altijd op maat en in overleg worden afgestemd op de vraag van uw organisatie.

Accreditatie is op verschillende trainingen  al van toepassing of kan in overleg worden aangevraagd.

Het aanbod

Teamtraining & Teamcoaching zorg en onderwijs

Workshops, Lezingen & Masterclasses zorg en onderwijs

Consultatie, Advies & Begeleiding

Opdrachtgevers hulpverlening

Leger des Heils

Voor het onderdeel Pleegzorg van Leger des Heils Apeldoorn en stichting Timon verzorg ik jaarlijks de pleegouder-nascholingsavonden.

Riwis

Voor de hulpverleners van de moeder-kindhuizen en ambulant werkenden in Apeldoorn bied ik een training over hechting om de afstemming op de jonge moeders met psychiatrische problematiek en hun baby’s beter af te stemmen.

Timon

Voor het onderdeel Pleegzorg van Leger des Heils Apeldoorn en stichting Timon verzorg ik jaarlijks de pleegouder-nascholingsavonden.

Kwintes

Ikos

Cello

Opdrachtgevers onderwijs

De Horizon

De Spinaker

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties.

Back To Top